TORNA EL PÚBLIC AL MUNICIPAL DE CA N’ANGLADA

Aquest Diumenge els socis/es i simpatitzants del CP San Cristóbal podran tornar a veure un partit oficial del primer equip al Camp Municipal de Ca n’Anglada.
Ja tenim autoritzada la presència de públic amb un aforament del 50% i amb un control d’accessos i normativa per control sanitari contra la Covid19.

El partit d’aquest Diumenge enfront el líder, el CE Europa, serà a l’horari habitual de les 12:00 hores i el club ha establert les següents mesures:

  1. Els socis amb carnet renovat de la temporada 2020/2021 podran accedir de manera gratuïta, tot i que hauran d’omplir un formulari de declaració de responsabilitat.
   Aquest formulari es pot omplir de manera ONLINE a: https://cutt.ly/DECLARACIO_COVID19  o imprimir a casa aquest document  i portar-ho omplert.
  2. El simpatitzants i seguidors/es que no tinguin el carnet de la temporada 2020/2021 renovat, podran comprar una entrada anticipada de general per només 10€, a les oficines del club de Dimarts a Divendres de 17:00h a 20:00h. També hauran d’omplir la declaració de responsabilitat com s’ha explicat al punt 1.
  3. També es podrà renovar el carnet d’aquesta temporada 2020/2021 durant la setmana, a la oficina del club i a l’horari indicat al punt 2.
  4. En el cas de que sobrin entrades, Diumenge a les 11:00 hores es posaran a la venda a la taquilla d’entrada al camp.
  5. Preguem que en la mesura del possible tingueu el carnet renovat o l’entrada comprada per anticipat i també omplert el formulari de declaració de responsabilitat. Així evitarem les possibles cues el Diumenge i facilitarem la tasca del control d’accessos.