ACORD PER A LA RENOVACIÓ D’OLIVER BALLABRIGA

El CP San Cristóbal i Oliver Ballabriga, tècnic del primer equip, han arribat a un acord per ampliar una temporada (2019/2020), el contracte que uneix ambdues parts.
La signatura del nou contracte tindrà lloc la propera setmana durant una roda de premsa oficial de presentació de l’acord.

Oliver Ballabriga està complint la tercera temporada com a tècnic del  CP San Cristóbal. La seva primera campanya es va saldar amb una bona actuació al grup 2 de primera catalana amb una quarta posició en el retorn del club a la categoria. La temporada passada els resultats van ser excepcionals amb el títol de lliga, ascens a tercera divisió nacional i el títol de campió de Catalunya amateur.  En l’exercici actual, el CP San Cristóbal ha fet una molt bona temporada com a equip recent ascendit a la tercera divisió nacional, i amb el gran treball del cos tècnic i jugadors s’ha assolit l’objectiu de la permanència.