2018 – ÈXIT TOTAL A LA SECCIÓ DE PÀDEL

Un any més, hem sobrepassat tots els nostres objectius gràcies a l’esforç i el treball de tots els jugadors/es de la secció de pàdel del club i a l’excel·lent feina dels capitans/es de tots els equips.

Finalitzat el 2018, hem aconseguit l’ascens de categoria de 4 equips del club, una fita històrica en la nostra entitat. A sobre hem quedat líders indiscutibles amb 3 equips de menors en totes les categories, reflectint el gran treball realitzat per l’equip de monitors/es del nostre club i arribant a la màxima fita amb la proclamació de Campions Absoluts de la Lliga Catalana en Categoria Sub-12.

Els equips que han assolit l’ascens han sigut els següents:

Femení A: Ascens a PRIMERA  Categoria
Femení C: Ascens a TERCERA Categoria
Masculí A: Ascens a SEGONA Categoria
Masculí B: Ascens a PRIMERA Categoria
Menors SUB-12 Líders i Campions de Lliga Catalana
Menors SUB-16 Líders de la Fase Regular de Lliga Catalana
PADELKIDS. Líders en Categoria Argent, Ascens a Categoria d’OR

Actualment la secció de Pàdel del club està formada per 5 equips Femenins en categoria Absoluta i 2 equips Femenins en categoria de Veteranes.
4 equips Masculins en Categoria Absoluta, 2 equips de Veterans, 2 equips de Menors en Categories Sub-12 i Sub-16 i el PADELKIDS, l’equip de treball de les joves promeses.

Ja estem treballant en la nova temporada 2019, la qual afrontarem amb nous reptes i amb la màxima il·lusió per continuar fent mes gran el nom del nostre club.

Si esteu interessats/des en formar part de la nostra família del pàdel, no dubteu i posa’t en contacte amb nosaltres. Només demanem ganes de jugar al Pàdel, el bon ambient, el bon tracte i la dedicació la posem nosaltres!!!