CAMPIONES DE CATALUNYA EN 2a CATEGORIA

El passat divendres 16 de febrer, es va disputar el Campionat de Catalunya per Equips de Menors, en Primera i Segona categoria. En aquesta ocasió la seu va ser el Pàdel Nou Club de L’Hospitalet de L’Infant.

El Pàdel Indoor Granollers va sumar els títols del Campionat de Catalunya de Menors per Equips de 1ª en categoria masculina i femenina. Per part dels nois van guanyar per 2 a 1 al CT Andrés Gimeno, i en noies el resultat va ser el mateix 2-1, però en aquest cas contra el Siesports Barcelona-Teià.

Pel que fa al Campionat de Catalunya de Menors per Equips de 2ª categoria, la final masculina la va guanyar per 3 a 0 el Global Pàdel al X3 Girona Pàdel. En la categoria femenina, el CP San Cristóbal va guanyar per 2 a 1 al X3 Girona Pàdel. Els campions i finalistes de 2ª, són nous equips de 1ª categoria.

El president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernàndez, juntament amb Maria Elidia López, regidora de Turisme i Festes de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, han presidit la cerimònia d’entrega de trofeus al Pàdel Nou Club.