1a Jornada – 2a Fase: CP San Cristóbal -FE Grama

Aquest Diumenge els socis/es i simpatitzants del CP San Cristóbal podran veure el 1r Partit de la 2a Fase del Campionat de 3a Divisió Nacional.

El partit d’aquest Diumenge enfront la FE Grama, serà a l’horari habitual de les 12:00 hores i el club ha establert les següents mesures:

  1. Els socis amb carnet renovat de la temporada 2020/2021 podran accedir de manera gratuïta, tot i que hauran d’omplir un formulari de declaració de responsabilitat.
   Aquest formulari es pot omplir de manera ONLINE a:  https://cutt.ly/DECLARACIO_COVID19  o imprimir a casa aquest document  i portar-ho omplert.
   .
  2. El simpatitzants i seguidors/es que no tinguin el carnet de la temporada 2020/2021 renovat, podran comprar una entrada anticipada de general per només 10€.
   La compra anticipada serà ONLINE al següent enllaç: https://cutt.ly/ENTRADA_SANCRIS_GRAMA i rebreu la vostra entrada QR per accedir al camp.
   .
  3. També es podrà renovar el carnet d’aquesta temporada 2020/2021 durant la setmana a la oficina del club durant les tardes de 17:00 a 20:00.
   .
  4. En el cas de que sobrin entrades, Diumenge a les 11:00 hores es posaran a la venda a la taquilla d’entrada al camp.
   .
  5. Preguem que en la mesura del possible tingueu el carnet renovat o l’entrada comprada per anticipat i també omplert el formulari de declaració de responsabilitat. Així evitarem les possibles cues el Diumenge i facilitarem la tasca del control d’accessos.