COORDINACIÓ FUTBOL BASE 2020-2021

El CP San Cristóbal anuncia la renovació, continuïtat i ampliació del seu projecte esportiu per la temporada 2020-2021, confiant plenament en la direcció esportiva i coordinació actual.

Roberto Cuenda – Coordinador Futbol 11
Amb més de quinze anys formant part de l’estructura del club, Roberto és la persona ideal per seguir liderant aquest projecte.

David Herrero – Coordinador Futbol 7
En el seu tercer any al club, David seguirà creant un sistema de treball i un equip de col·laboradors per fer del futbol 7 la base sobre la qual construir el projecte del futbol 11.

Adrián Camargo «Kako» – Ajudant d’ambdues Coordinacions
Aquesta serà la primera experiència de «Kako» com a coordinador. Un home de club i que és la peça ideal per formar l’equip de treball sobre el qual es recolzi tot el projecte futbolístic de l’entitat.

Els tres han volgut compartir un missatge amb tots vosaltres: «Aquesta temporada s’han assentat les bases per construir un projecte sòlid. Cada temporada seguirem fent passos ferms i treballant al màxim pels jugadors del CP San Cristóbal.

David Aragoneses – Coordinador Futbol Sala
El club confia en un home de l’experiència i la capacitat del David per arrencar aquest projecte tant il·lusionat i que ens farà avançar cap a una nova dimensió dins l’àmbit futbolístic que ens uneix a tots.