Estrenem nova web!

Ha arribat el dia i podem presentar-vos la nova pagina web del club, amb continguts renovats, nous apartats i més coses que aniran creixent.

Estem molt contents perquè, aquestes novetats representen el primer pas a nivell d’imatge del club, dels molts més canvis que vindran en les properes setmanes i mesos (anirem informant en cada moment).

La nova web

Com s’ha pogut veure en aquests últims temps, varem centrar una mica la dedicació tecnològica del club en les nostres xarxes socials de Twitter i Facebook, però no podíem deixar de banda la renovació de la nostra pagina web i dels seus continguts, per millorar la informació als nostres socis i famílies.
El disseny de l’anterior pàgina web ja tenia mes de 4 anys i ja sabeu que la tecnologia canvia molt depresa. Per tant ha arribat el moment de presentar una nova web amb un nou disseny, amb contingut renovat i amb alguns apartats nous.

A partit d’ara això ha de créixer amb més continguts, amb millors seccions, dades, etc. i tot amb l’ajuda i col·laboració de tots vosaltres. Us animeu?

Visita la nostra nova pagina web i coneix una mica més al nostre club.