El futbol contra l’homofòbia

Dia Internacional contra l’Homofòbia al Futbol

Com a club membre de l’Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i Comarca, aquest cap de setmana col·laborem amb el següent acte organitzat per l’Ajuntament de Terrassa i l’ACFTC.

L’Ajuntament de Terrassa i l’Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i Comarca impulsen una campanya de conscienciació contra l’homofòbia al futbol.

Abans de cada partit disputat aquest cap de setmana es desplegarà una pancarta de rebuig a la discriminació homòfoba.

Aquest dilluns 19 de febrer Terrassa se suma a la commemoració del Dia Internacional contra l’Homofòbia al Futbol, data en què va néixer el futbolista professional Justin Fashanu, un símbol de la lluita del col·lectiu LGTBI (Lesbianes, Gais, Trans, Bisexuals i Intersexuals). La pressió per haver-se declarat obertament homosexual el va dur al suïcidi l’any 1998.

L’Ajuntament de Terrassa, a través de les regidories d’LGTBIQ i d’Esports, i l’Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i Comarca continuen un any mes amb la campanya per encoratjar a jugadors i jugadores, famílies i equips tècnics a posicionar-se contra l’homofòbia a l’esport i, en particular, al futbol. Eradicar la discriminació per raons d’identitat de gènere i orientació sexual és responsabilitat de tothom.